Rulada cu fructe

Printeaza

Rulada cu fructe din: carne de curcan, sare, piper, branza, suc de lamaie, coacaze, cimbru, unt, supa, suc.

Ingrediente:

  • 4 felii de carne de curcan
  • sare
  • piper
  • 100 g brânză dulce de vaci
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 100 g coacăze roşii
  • 3 crenguţe de cimbru
  • 1 lingură unt
  • 300 ml supă
  • 50 ml suc de coacăze

 

 

Preparare:

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, bateţi-o şi condimentaţi-o. Amestecaţi brânza de vaci cu sucul de lămâie, sarea şi piperul.

Decojiţi fructele şi tocaţi cimbrul. Amestecaţi-le pe amândouă cu brânza de vaci. Intindeţi amestecul rezultat peste bucăţile de carne, rulaţi-le şi fixaţi-le.

Prăjiţi rulada în ulei, pe ambele părţi. Adăugaţi supa şi sucul de coacăze, acoperiţi cu un capac şi fierbeţi înăbuşit circa 40 de minute. Luaţi rulada de pe foc.

Fierbeţi în continuare totul la foc mare şi condimentaţi. Serviţi alături de rulade şi ornaţi după cum doriţi.

Pentru ca feliile de carne să se ruleze bine, trebuie să fie subţiri. Pentru asta, aşezaţi carnea în folie alimentară şi bateţi-o până se aplatizează.

Rulada cu fructe

Rulada cu fructe.jpg

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Foarte buna rulada cu fructe. V-o recomand.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.