Rulada cu fulgi de ovaz si curmale

Printeaza

Rulada cu fulgi de ovaz si curmale din: fulgi de ovăz, unt de cocos, curmale, ulei, nuci, pudră de roşcove, miere.

Ingrediente pentru blat:

  • 300 g fulgi de ovăz
  • 50 g unt de cocos
  • 200 g curmale
  • 1 linguriţă ulei pen­tru uns folia

Ingrediente pentru cremă:

  • 100 g curmale
  • 200 g nuci
  • 50 g unt de cocos
  • 50 g pudră de roşcove
  • 3 linguri miere

Mod de preparare:

Indepărtezi sâmburii curmalelor şi hidratezi fructele pentru „blat” cu 2 ore înainte de folosire, în apă rece cât să le acopere. Mărunţeşti în blender fulgii de ovăz.

Pui în blender curmalele împreună cu o |3arte din apa în care s-au hidratat.

Mixezi până obţii o pastă fină. Adaugi untul de cocos şi fulgii de ovăz şi mixezi în blender, până obţii o com­poziţie omogenă.

Pe o bucată de folie de plastic unsă, pui compoziţia şi o acoperi cu hârtie de copt sau folie alimentară.

Folosind sucitorul, întinzi pasta în strat de 5-6 mm.

Pentru cremă, hidratezi miezul de nucă 1/2 oră, în apă cât să-l acopere.

Scurgi nucile şi le mixezi în blender, cu viteză mare, împreună cu celelalte in­grediente.

Intinzi uniform crema peste „blat” şi rulezi strâns, pe lungime, ajutându-te de folie.

Porţionezi rulada după ce ai păstrat-o în frigider timp de 2 ore, cu ajutorul unui cuţit uns cu ulei.

 

Rulada cu fulgi de ovaz si curmale

Rulada_cu_fulgi_de_ovaz_si_curmale

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.