Rulada cu gem de caise si fulgi de ciocolata din: oua, zahar, faina, esenta de vanilie, sare, gem de casie, ciocolata menaj, cacao, ulei, fulgi de ciocolată.
Ingrediente:
5 ouă
5 linguri zahăr
5 linguri făină
1 esenţă de vanilie
1 praf de sare
400 g gem de caise
100 g ciocolată de menaj
2 linguri ulei
1 linguriţă cacao
50 g fulgi de ciocolată
Mod de preparare:
Se separă albuşurile de gălbenuşuri şi se bat spumă cu praful de sare şi cu zahărul.
Se pun gălbenuşurile rând pe rând, se adaugă esenţa de vanilie si faina, amestecând uşor de jos în sus.
Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu taină. Se dă la cuptor 20 de minute.
Se răstoarnă blatul pe un prosop umed, se întinde gemul şi cu ajutorul prosopului se rulează.
Se presară cacaua pe ruladă, iar ciocolata se topeşte în ulei pe baie de aburi.
Se lasă puţin să se răcorească şi se toarnă deasupra ruladei. Se ornează cu fulgii de ciocolată şi se dă la rece.
Rulada cu gem si nuci din: oua, zahar, lapte, ulei, cacao, faina, nuci, gem, frisca. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 30 +50 g zahăr 30 ml ulei 40 ml lapte 100 g făină 20 g cacao o lingură suc de lămâie Pentru umplutură: 50 g nuci gem 200 ml frişcă dulce Mod de preparare: […]
Rulada cu gem si cacao din: oua, zahar, ulei, lapte, cacao, faina, nuci, gem, frisca. Ingrediente: 4 ouă 30 +50 g zahăr 30 ml ulei 40 ml lapte 100 g făină 20 g cacao o lingură suc de lămâie 50 g nuci gem 200 ml frişca dulce Mod de preparare: Se amestecă gălbenuşurile cu […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.