Ruladă cu gogoşari şi ghimbir

Printeaza

Rulada cu gogosari si ghimbir din: muschi file de porc, gogosari, ceapa, ghimbir, ou, pesmet, patrunjel, ulei, cimbru uscat, sare si piper.

Ingrediente:

  • 1,5 muschi file de porc (bucata intreaga)
  • 2-3 gogosari
  • 1 ceapa
  • 100 g ghimbir
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 1 leg. patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita rasa cimbru uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi carnea de pieliţe şi tendoa­ne, spălaţi-o, scurgeţi-o de apă şi stergeţi-o cu şerveţele. Cu un cuţit cu lama subţire tăiaţi în muşchiul de porc astfel încât să faceţi un tunel prin centrul acestuia. Ungeţi carnea cu ulei şi presăraţi-o cu cimbru, sare şi piper.

Curăţaţi gogoşarii de cotoare şi seminţe, spălaţi-i şi tăiaţi-i în fâşii. Daţi ghimbirul pe răzătoarea mică.

Incingeţi într-o tigaie uleiul rămas şi căliţi fâşiile de gogoşari împreună cu ceapa curăţată, spălată şi tocată julienne. După 10 minute adăugaţi ghim­birul, potriviţi de sare şi piper şi luaţi tigaia de pe foc. După ce s-a răcit puţin, puneţi oul şi amestecaţi bine.

Umpleţi muşchiul cu acest amestec şi puneţi-l într-o tavă pe hârtie de copt. Coaceţi rulada la foc potri­vit circa 60 de minute. Tăiaţi-o în felii de circa 2cm şi serviţi-o caldă cu o garnitură la alegere.

Ruladă cu gogoşari şi ghimbir

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.