Rulada cu ierburi aromate

Printeaza

Rulada cu ierburi aromate din: piept de curcan, oua, ou, ciuperci, usturoi, rozmarin, maghiran, cimbru, arahide, supa de carne, sare si piper.

Ingrediente:

  • 800 g piept de curcan
  • 3 oua fierte tari
  • 1 ou crud
  • 5-6 ciuperci
  • 3 catei de usturoi
  • rozmarin
  • maghiran
  • cimbru
  • 250 g arahide
  • 150 ml supa de carne
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Netezesti pieptul de curcan cu ciocanul de şniţele, con­dimentezi cu sare şi piper şi presari peste carne, pe toa­tă suprafaţa, ierburi aromate, usturoiul zdrobit, ouăle fierte date pe răzătoate, ciupercile tăiate felii subţiri şi 100 g arahide întregi.

Rulezi felia de carne cu umplutura în interior, prinzi la capăt cu scobitori, ungi deasupra cu ou crud bătut cu două linguri de apă rece şi presari restul arahidelor zdro­bite, având grijă să se lipească bine pe suprafaţa cărnii.

Aşezi rulada într-o tavă unsă generos cu ulei, adaugi supa de carne, acoperi cu folie de aluminiu şi intro­duci tava la cuptor pentru circa trei ore. Din când în când, stropeşti rulada cu sosul din tavă. Când este aproape bine pătrunsă carnea, îndepărtezi folia de aluminiu, pen­tru a se rumeni rulada.

Rulada cu ierburi aromate

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna de incercat reteta asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.