Rulada italieneasca din piept de curcan

Printeaza

Rulada italieneasca din piept de curcan din: piept de curcan, piper, sunca de Praga, telemea, unt, usturoi, ceapa, supa de legume, smantana, ricotta.

Ingrediente:

  • 12 felii de piept de curcan
  • Rulada italieneasca din piept de curcanpiper
  • 100 g şuncă de Praga, feliată
  • 200 g telemea
  • 3 linguri unt
  • 2 căţei de usturoi
  • 1 ceapă
  • 250 ml supă de legume
  • 250 ml smântână
  • 100 g ricotta (urdă)

 

Mod de preparare:

Feliile de piept de curcan le speli, le usuci, le baţi uşor, le sărezi şi le piperezi. Pe fiecare bucată de carne pui câte o felie de şuncă. Fărâmiţezi telemeaua şi o adaugi peste şuncă, apoi rulezi şi fixezi rulourile cu scobitori. Pui rulourile la rumenit, timp de 10 minute, în 2 linguri de unt încins, la foc potrivit. Scoţi rulourile din tigaie şi le păstrezi calde, într-un vas acoperit. Untul nefolosit îl pui peste untul de la prăjit, în care înăbuşi ceapa şi usturoiul tăiate mărunt. Adaugi supa de legume şi smântână şi fierbi totul înăbuşit. Amesteci sosul cu ricotta şi cu restul de telemea. Condimentezi şi laşi sosul la fiert, până se leagă. Poţi servi rulada şi cu garnituri de legume asortate.

 

Rulada italieneasca din piept de curcan

Rulada italieneasca din piept de curcan

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.