Ruladă la tavă

Printeaza

Ruladă la tavă

Ingrediente:Ruladă la tavă

  • 1 chiflă veche de 1 zi
  • 4 ouă
  • 1 ceapă
  • 5 frunze de salvie
  • 2 linguri ulei
  • 1 căţel de usturoi
  • 800 g amestec de carne tocată
  • sare, piper
  • 150 g cremă de brânză cu verdeaţă
  • 1 lingură capere mici
  • 1 tulpină de praz
  • 50 g bacon
  • 1 legătură verdeaţă pentru supă
  • 1 cutie roşii pentru pizza (850 ml)
  • 250 ml supă

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi chifla. Fierbeţi 3 ouă semi-moi. Tocaţi ceapa şi salvia mărunt. Căliţi ceapa în uleiul încins. Adăugaţi salvia şi usturoiul pisat. Stoarceţi chifla şi frământaţi-o îm­preună cu oul, carnea tocată, sarea şi piperul.

Nivelaţi amestecul de carne. Intindeţi peste ea crema de brânză şi caperele. Curăţaţi ouăle şi aşezaţi-le pe carne unul în spatele celuilalt, apoi acoperiţi cu tocătură. Indepărtaţi frunzele pra­zului, opăriţi-le în apă cu sare circa 2 minute şi lăsaţi-le să se scurgă.

Aşezaţi-le alternativ cu şunca peste ruladă. Incingeţi cuptorul la 200°C. Tocaţi verdeaţa şi puneţi-o într-o tavă împreună cu roşiile. Aşezaţi carnea în tavă şi daţi-o la cuptor 35-40 de minute. Turnaţi treptat supa.

Ruladă la tavă

Ruladă la tavă

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.