Ruladă la tavă
PrinteazaRuladă la tavă
- 1 chiflă veche de 1 zi
- 4 ouă
- 1 ceapă
- 5 frunze de salvie
- 2 linguri ulei
- 1 căţel de usturoi
- 800 g amestec de carne tocată
- sare, piper
- 150 g cremă de brânză cu verdeaţă
- 1 lingură capere mici
- 1 tulpină de praz
- 50 g bacon
- 1 legătură verdeaţă pentru supă
- 1 cutie roşii pentru pizza (850 ml)
- 250 ml supă
Mod de preparare:
Inmuiaţi chifla. Fierbeţi 3 ouă semi-moi. Tocaţi ceapa şi salvia mărunt. Căliţi ceapa în uleiul încins. Adăugaţi salvia şi usturoiul pisat. Stoarceţi chifla şi frământaţi-o împreună cu oul, carnea tocată, sarea şi piperul.
Nivelaţi amestecul de carne. Intindeţi peste ea crema de brânză şi caperele. Curăţaţi ouăle şi aşezaţi-le pe carne unul în spatele celuilalt, apoi acoperiţi cu tocătură. Indepărtaţi frunzele prazului, opăriţi-le în apă cu sare circa 2 minute şi lăsaţi-le să se scurgă.
Aşezaţi-le alternativ cu şunca peste ruladă. Incingeţi cuptorul la 200°C. Tocaţi verdeaţa şi puneţi-o într-o tavă împreună cu roşiile. Aşezaţi carnea în tavă şi daţi-o la cuptor 35-40 de minute. Turnaţi treptat supa.
Ruladă la tavă
Poftă bună!