Rulada cu legume si cas

Printeaza

Rulada cu legume si cas din: făină, praf de copt, unt, lapte, apa, sare, cas, castraveti murati, ceapă roşie, ardei verde, măsline umplute, gogosar.

 

Ingrediente:

  • 250 g făină
  • 1 praf de copt
  • 30 g unt
  • 100 ml lapte
  • 100 ml apă
  • sare

Pentru umplutură:

  • 150 g caş ras
  • 4 castraveţi muraţi tăiaţi mărunt
  • 1 ceapă roşie tocată
  • 1 ardei verde mic tăiat mărunt
  • 8 măsline umplute
  • gogoşar tăiat mărunt
  • 50 g caş ras (pentru decor)

 

Mod de preparare:

Intr-un vas, amestecă făina, praful de copt şi untul. Adaugă laptele, apa şi puţină sare. Frământă un aluat moale.

Răstoarnă aluatul pe o planşetă dată cu făină şi întinde-l sub formă de dreptunghi de 1 cm grosime.

Pentru umplutură, amestecă toate ingredientele şi întinde compoziţia pe aluat.

Rulează şi aşază într-o tavă unsă, dându-i forma unei potcoave pe care o crestezi din doi în doi centimetri. Presară caşul ras şi coace 30-40 de minute.

Rulada cu legume si cas

Rulada_cu_legume_si_cas

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.