Rulada cu legume si cas
PrinteazaRulada cu legume si cas din: făină, praf de copt, unt, lapte, apa, sare, cas, castraveti murati, ceapă roşie, ardei verde, măsline umplute, gogosar.
Ingrediente:
- 250 g făină
- 1 praf de copt
- 30 g unt
- 100 ml lapte
- 100 ml apă
- sare
Pentru umplutură:
- 150 g caş ras
- 4 castraveţi muraţi tăiaţi mărunt
- 1 ceapă roşie tocată
- 1 ardei verde mic tăiat mărunt
- 8 măsline umplute
- gogoşar tăiat mărunt
- 50 g caş ras (pentru decor)
Mod de preparare:
Intr-un vas, amestecă făina, praful de copt şi untul. Adaugă laptele, apa şi puţină sare. Frământă un aluat moale.
Răstoarnă aluatul pe o planşetă dată cu făină şi întinde-l sub formă de dreptunghi de 1 cm grosime.
Pentru umplutură, amestecă toate ingredientele şi întinde compoziţia pe aluat.
Rulează şi aşază într-o tavă unsă, dându-i forma unei potcoave pe care o crestezi din doi în doi centimetri. Presară caşul ras şi coace 30-40 de minute.
Rulada cu legume si cas
Pofta buna!