Tinctură de Coada-Calului – Remediu Natural pentru Sănătate din: coada calului, alcool. Această plantă, cunoscută și sub numele de Equisetum arvense, este apreciată pentru conținutul său bogat în minerale, vitamine și compuși activi. Tinctura poate fi utilizată pentru a susține sănătatea rinichilor, pentru a promova sănătatea oaselor și pentru multe alte scopuri. În această rețetă, […]
Rulada de legume cu cascaval
PrinteazaRulada de legume cu cascaval din: aluat, ciuperci, morcovi, praz, ulei, marar, patrunjel, nucsoara, sare, piper, ou, cascaval.
Ingrediente:
- 1 pachet aluat foitaj
- 300 g ciuperci
- 4 morcovi
- 2 fire de praz (partea alba)
- 6 linguri ulei
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- nucsoara
- sare
- piper
- 1 ou
- 50 g cascaval ras (pentru ornat)
Mod de preparare:
Taie morcovii cubulete, prazul rondele, iar ciupercile felii. Căleşti toate legumele bine, până se înmoaie.
Pui mărarul şi pătrunjelul tăiate mărunt şi condimentezi cu nucşoară, sare şi piper, după gust. Laşi apoi să se răcească.
Aşezi o parte din foitajul dezgheţat pe o planşetă presărată cu făină, il întinzi puţin şi îl pui într-o tavă.
Torni umplutura de legume, netezeşti şi rulezi. La fel procedezi şi cu a doua foaie întinsă. Inţepi din loc în loc cu furculiţa.
Le ungi cu ou bătut şi coci circa 40-45 de minute în cuptorul preîncălzit. Presari caşcaval răzuit.
Serveşti rulada calde sau rece.
Rulada de legume cu cascaval
Pofta buna!
Gargară cu Pătrunjel: Respirație Proaspătă în Mod Natural
Gargară cu Pătrunjel: Respirație Proaspătă în Mod Natural din: patrunjel, apa fierbinte, suc de lamaie. Descoperiți secretele unei respirații proaspete cu o gargară cu pătrunjel, eficientă și simplu de preparat. Acest remediu natural, utilizat de-a lungul istoriei, reînvie metode tradiționale pentru a combate respirația neplăcută. De secole, pătrunjelul a fost folosit în diverse culturi nu […]