Rulada cu legume si ciuperci

Printeaza

Rulada cu legume si ciuperci

Ingrediente:

  • 1 cutie pate vegetal
  • 1 cutie ciuperci conservate (tăiate)
  • 1 ceaşcă orez
  • 2-3 cepe potrivite
  • 2 legături verdeaţă (mărar şi pătrunjel)
  • 2-3 fire de leuştean
  • sare
  • piper
  • condiment
  • 3 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Rulada cu legume si ciuperci: Speli orezul şi îl pui la fiert cu 4 ceşti de supă de legume preparată din apă şi 1 cub de concentrat de legume. După ce a fiert, îl dai puţin la rece. Toci apoi ceapa şi o căleşti în ulei până se înmoaie.

Scurgi zeama ciupercilor şi le speli sub jet de apă rece, apoi le mai mărunţeşti. Amesteci orezul fiert cu ceapa călită, ciupercile tăiate, verdeaţa tocată, sare, piper şi condiment după gust. Pui şi pateul vegetal şi omogenizezi compoziţia.

Ingrediente aluat:

  • 500 g făină
  • 1 pachet margarină
  • 6 linguri apă minerală
  • 3 linguri oţet
  • sare
  • 1 plic de bicar­bonat

 

 

Mod de preparare

Intr-un lighenaş pui făina cu bicarbon­atul, apoi adaugi treptat oţetul, sarea, apa minerală şi mar­garina tăiată cubuleţe şi frămânţi până devine un aluat bun de întins. Il împărţi în două, apoi întinzi 2 foi.

Aşezi pe fiecare foaie câte o jumătate din cantitatea de umplutură şi rulezi. Lipeşti ruladele la capete şi le aşezi în tava de cozonac, înţepi rulada din loc în loc, ca să nu se umfle. Le coci 20- 25 de minute la foc potrivit şi le tai după ce s-au răcit.

 

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • rulada de legume cu ciuperci
  • rulada cu ciuperci si legume

2 comentarii

  1. Buna rau rulada asta

  2. Sa fac si eu rulada cu legume si ciuperci.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.