Rulada cu marmelada de caise si coaja de lamaie

Printeaza

Rulada cu marmelada de caise si coaja de lamaie din: oua, zahar tos, faina, coaja de lamaie, marmelada de caise, ulei.

Ingrediente:Rulada cu marmelada de caise si coaja de lamaie

  • 2 ouă
  • 2 linguri zahăr tos
  • 2 linguri de făină
  • coajă de lămâie
  • 1 lingură marmeladă de caise
  • 10 g ulei

 

Mod de preparare:

Se freacă gălbenuşurile cu o lingură de zahăr, până când devin spumoase şi încep să se albească.

Albuşul se bate cu restul de zahăr până se întăreşte şi se dizolvă toate cristalele de zahăr.

Se amestecă apoi cu gălbenuşul, coaja de lămâie şi făina, care se adaugă pe rând.

Se unge o tavă cu grăsime şi se tapetează cu hârtie. Se toarnă compozitia în tavă şi se dă la copt la foc mai iute, circa 15 minute.

Se răstoarnă pe o planşetă presărată cu făină, şi, caldă fiind, se rulează cu hâr­tia.

Apoi se desface, se unge cu un strat de marmeladă uniform şi se rulează din nou. Se pudrează cu zahăr.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.