Ruladă cu marmeladă

Printeaza

Ruladă cu marmeladă

Ingrediente:

  • 125 g făină
  • 125 g zahăr
  • 5 ouă
  • zahăr vanilat
  • marme­ladă

 

Mod de preparare:

Ruladă cu marmeladă: Freacă gălbenuşurile cu 3/4 din cantitatea de zahăr. La frecat se adaugă o lingură de apă. Separat se bat albuşurile cu restul de zahăr.

Se toarnă peste gălbenuşuri, ames­tecînd uşor de jos în sus, apoi se adaugă un pacheţel de zahăr vanilat şi făina, amestecînd din nou.

Se îmbracă o tavă cu hîrtie şi în ea se toarnă din compo­ziţia de mai sus un strat de o jumătate de centimetru gro­sime.

Se coace la foc potrivit.

Cînd este gata se răstoarnă din tavă şi, dacă hîrtia nu se dezlipeşte uşor, se udă cu puţină apă rece.

Se unge cu un strat subţire de marmeladă. Se ru­lează, se pudrează cu zahăr vanilat, apoi se taie în felii subţiri.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.