Ruladă de miel cu garnitură de anghinare din: carne de miel, pulpa de miel, rozmarin, cimbru verde, anghinare in saramura, rosii cherry, ulei de nuci, mustar dulce, sare si piper.
Ingrediente:
1,3 kg carne de miel, preferabil partea de pe abdomen
500 g bucati din pulpa de miel, fara os si piele
5 g rozmarin
5 g cimbru verde
1 kg anghinare in saramura
500 g rosii cherry
30 g ulei de nuci
150 g mustar dulce
sare
piper
Mod de preparare:
Carnea de miel se aplatizează. Rozmarinul se taie foarte fin şi se amestecă cu muştarul.
Cu 1/2 din această compoziţie se unge carnea şi se umple cu bucăţile de miel.
Se rulează, se leagă, se condimentează şi se unge cu restul de compoziţie.
Se frige mlada asfel formată într-o tavă cu puţin ulei de nuci, anghinare şi cu cimbru verde până se rumeneşte.
Se introduce în cuptorul preîncălzit la 180 de grade C, timp de 40 de minute. La final se adaugă roşiile.
Rulada de miel cu ardei din: carne de miel dezosata, vin, usturoi, menta, rozmarin, piper boabe, coriandru, ceapa verde, usturoi verde, ardei grasi, ardei capia, pastarnac, telina, morcovi, oua, ulei de masline, gris, sare de mare, piper. Ingrediente: 700 g carne de miel dezosata 50 ml vin alb 1 legatura usturoi verde cateva fire de menta […]
Rulada de miel umpluta cu ceapa verde din: carne de miel, vin, usturoi verde, menta, rozmarin, coriandru, ceapă verde, ardei, păstârnac, telina, morcovi, ouă, ulei de măsline, griş, sare, piper. Ingreidente: 700 g carne de miel dezosată 50 ml vin alb 1 legătură usturoi verde câteva fire de mentă proaspătă câteva fire de rozmarin proaspăt piper boabe mozaic coriandru Pentru umplutură: 1 legătură ceapă verde […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Pe asta mi-o notez, vreau s-o incerc
De notat ca si asa vin sarbatorile