Rulada cu morcov si telina

Printeaza

Rulada cu morcov si telina din: piept de pui, telina, morcovi, sare, piper, cimbru, oregano, ulei, boia de ardei dulce, apa.

Ingrediente:Rulada_cu_morcov_si_telina

  • 2 bucati piept de pui
  • 1 telina
  • 400 g morcovi lungi si subtiri
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano
  • ulei
  • boia de ardei dulce
  • 1 cana cu apa

 

Mod de preparare:

Cureţi pieptul de pui de pieliţă şi de oase şi tai fiecare bucată în ju¬mătate. Din cele 4 porţii rezultate, formezi ruladele. Cureţi morcovii şi ţelina, le speli şi le fierbi în apă uşor sărată. Opreşti 4 morcovi, iar pe ceilalţi îi dai pe răzătoarea mare.

La fel procedezi şi cu ţelina, o dai tot pe răzătoarea mare. Condimentezi pieptul de pui cu sare, piper, boia, cimbru şi oregano şi îl ţii timp de 30 de minute la rece.

Pe fiecare bucată de pui, aşezi amestec de morcov şi ţelină date pe râzătoare, iar pe mijloc pui un morcov fiert şi rulezi carnea.

Intr-o tavă unsă cu ulei, adaugi ruladele, torni apa şi dai la cuptor pentru 25-30 de minute. Serveşti ruladele alături de o salată şi garnitura preferată: cartofi prăjiţi, cartofi natur sau ciuperci coapte.

Rulada cu morcov si telina

Rulada_cu_morcov_si_telina

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.