Rulada cu morcovi si pulpa de mieldin: pulpa de miel, oua, ceapa, morcovi, castravete murat, sunca, unt, busuioc, cimbru, patrunjel, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
900 g pulpa de miel
3 oua
1 ceapa
1 morcov
1 castarvete murat
50 g sunca
2 linguri cu unt
busuioc
cimbru
patrunjel
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Taie mărunt 400 g de carne de miel şi amestec-o cu şurca, morcovul tăiat în cubuleţe şi castravetele murat.
Adaugă ouăle bătute cu un praf de sare şi piper şi ceapa călită separat. Condimentează cu pătrunjel tocat, busuioc şi cimbru.
Taie restul de carne în aşa fel încât să oPţii o bucată mal mare,
Bate-o uşor cu ciocanul şi condimenteaz-o cu sare şi piper.
Pune în mijloc amestecul de carne şi verdeaţă şi rulează cât mal strâns. Leagă cu sfoară şi aşaz-o într-o tavă unsă cu unt.
Toarnă deasupra o ceşcuţă cu apă călduţă şi lasă la cuptor o oră.
Din când în când, stropeşte rulada cu sosul format în tavc
La final, presară pătrunjel şi serveşte rulada cu salată verde şi ridichi.
Rulada de miel cu anghinare din: carne de miel, pulpa de miel, rozmarin, cimbru verde, anghinare in saramura, rosii, ulei de nuci, mustar, sare, piper. Ingrediente: 1,3 kg carne de miel, preferabil partea de pe abdomen 500 g bucati din pulpa de miel, fara os si piele 5 g rozmarin 5 g cimbru verde 1 kg […]
Rulada de miel cu miere si chimen din: piept de miel, usturoi, ghimbir, ulei, rozmarin, chimen, miere, vin, sare, piper. Ingrediente: 1 /2 piept de miel, partea cu coastele 2 căţei de usturoi 2-3 cm rădăcină de ghimbir 4 linguri ulei de măsline 3-4 rămurele de rozmarin verde 2 linguri chimen pisat 2 linguri miere […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.