Rulada mozaic

Printeaza

Rulada mozaic

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc dezosate
  • 200 g ciuperci
  • 2 linguri cu faina
  • 3 cepe
  • 150 cascavl de oaie
  • piper negru macinat
  • condimente de provence
  • oregano
  • sare, ulei

Preparare:

Rulada mozaic: Taie cotletele in jumatate, dar nu pana la capat. Bate-le bine si pipereaza-le. Pune-le asa incat sa se suprapuna.

Taie ciupercile felii si ceapa marunt. Le calesti in ulei, le amesteci cu faina desfacuta in apa rece.

Sarezi si piperezi. Intinzi bine compozitia, cu un cutit plat, peste patul de carne. Deasupra pui cascavalul, felii subtiri.

Presari condimentele.

Rulezi, legi cu sfoara, dai la cuptor, in apa cu ulei 10 minute la foc mare, apoi la foc mic.

Ungi cu sos din cand in cand.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • ierburi de provence

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.