Rulada de muschi de porc
PrinteazaRulada de muschi de porc din: muschi de porc, bacon afumat, morcovi, para, cimbru, vin alb, sare.
- un muschi de porc
- 200 g bacon afumat
- 2 morcovi
- o para tare
- cimbru
- 250 ml vin alb sec
- un praf sare
Mod de preparare:
Se curăţă morcovii, se spală bine şi se taie lamele foarte subţiri. La fel se procedează şi cu para.
Se aşază feliile de morcovi şi de pară în tavă şi se presară cu sare.
Carnea se îmbracă în bacon, se leagă şi se aşază în tava de copt alături de morcovi şi pară.
Se pune şi vinul şi se presară totul cu cimbru uscat. Vasul se acoperă cu folie de aluminiu.
Se dă vasul la cuptor pentru 30 de minute şi apoi se mai lasă 10 minute fără folie, după care se aduce la masă.
Rulada de muschi de porc
Pofta buna!