Rulada cu napolitana si cocos
PrinteazaRulada cu napolitana si cocos din: biscuiţi, margarină, lapte praf, nucă de cocos, zahar, zahăr vanilat, apa, foaie de napolitană.
- 200 g biscuiţi
- 200 g margarină
- 150 g lapte praf
- 50 g nucă de cocos
- 1 cană zahăr
- 1 plic zahăr vanilat
- 2-3 linguri apă
- 1 foaie de napolitană
- 2-3 linguri apă
Mod de preparare:
1/2 cană de zahăr o caramelizezi, apoi adaugi 1/2 cană de apă, biscuiţii sfărâmaţi, zahărul vanilat şi amesteci totul bine.
Pui la fiert 1/2 cană de zahăr cu 2-3 linguri de apă şi faci un sirop.
Adaugi margarina, nuca de cocos şi laptele praf, amesteci uşor şi laşi să fiarbă puţin
Pe foaia de napolitană întinzi mai întâi crema de biscuiţi, apoi cea de lapte (ambele fierbinţi) şi le rulezi.
Laşi să se răcească, apoi dai rulada la frigider, pentru câteva ore. O tai pentru servire când este rece.
Pofta buna!
Foarte buna rulada