Rulada cu napolitana si cocos

Printeaza

Rulada cu napolitana si cocos din: biscuiţi, margarină, lapte praf, nucă de cocos, zahar, zahăr vanilat, apa, foaie de napolitană.

Ingrediente:Rulada cu napolitana si cocos

  • 200 g biscuiţi
  • 200 g margarină
  • 150 g lapte praf
  • 50 g nucă de cocos
  • 1 cană zahăr
  • 1 plic zahăr vanilat
  • 2-3 linguri apă
  • 1 foaie de napolitană
  • 2-3 linguri apă

Mod de preparare:

1/2 cană de zahăr o caramelizezi, apoi adaugi 1/2 cană de apă, biscuiţii sfărâmaţi, zahărul vanilat şi amesteci totul bine.

Pui la fiert 1/2 cană de zahăr cu 2-3 linguri de apă şi faci un sirop.

Adaugi margarina, nuca de cocos şi laptele praf, amesteci uşor şi laşi să fiarbă puţin

Pe foaia de napolitană întinzi mai întâi crema de biscuiţi, apoi cea de lapte (ambele fierbinţi) şi le rulezi.

Laşi să se răcească, apoi dai rulada la frigider, pentru câteva ore. O tai pentru servire când este rece.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Foarte buna rulada

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.