Rulada necoapta, cu doua creme

Printeaza

Rulada necoapta, cu doua creme din: foi de napolitana, biscuiti, zahar, apa, cocos, unt, lapte praf si esenta de vanilie sau migdale.

Rulada_necoapta_cu_doua_creme

 

Ingrediente:

  • 3 foi de napolitană

Pentru crema caramel

  • 500 g biscuiţi
  • 1 cană zahăr
  • 2 căni apă

Pentru crema de cocos

  • 1 cană zahăr
  • 100 g cocos
  • 100 g unt sau margarină
  • 300 g lapte praf
  • 50 ml apă
  • 1 fiolă esenţă de vanilie sau migdale

 

Mod de preparare:

Pentru crema de cocos, pui pe foc apa şi zahărul, să se topească. Adaugi untul sau margarina şi laşi să se topească, lei vasul de pe foc şi, în siropul rezultat, pui laptele praf, nuca de cocos şi esenţa de vanilie şi mixezi bine.

Pentru crema de caramel, caramelizezi zahărul şi torni cu grijă apă, reducând intensitatea focului. Laşi pe foc până se topeşte zahărul. In siropul rezultat, adaugi biscuiţii şi omogenizezi.

Repartizezi în mod egal crema caramel şi o întinzi cât mai rapid, caldă, pe foile de napolitană, iar deasupra întinzi crema de cocos. Trebuie să lucrezi repede, ca să nu se răcească crema, deoarece se întinde greu.

Rulezi foile şi, după ce se răcesc, le împachetezi în folie. Le tai după ce le-ai păstrat 3 ore la rece.

 

Rulada necoapta, cu doua creme

Rulada_necoapta_cu_doua_creme

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.