Rulada necoapta cu nuca

Printeaza

Rulada necoapta cu nuca din: oua, zahar pudra, nuca, cacao, unt.

 

Ingrediente :

  • 3 ouă
  • 280 g zahăr pudră + 4 linguri zahăr pudră
  • 400 g nucă
  • 4 linguri cacao
  • 200 g unt (sau margarină)

 

Mod de preparare:

Rulada necoapta cu nuca: Baţi albuşurile spumă cu zahărul pudră, apoi încorporezi nuca prăjită şi măcinată şi cacaua.

Intinzi compoziţia pe o folie de plastic unsă cu unt şi pudrată cu zahăr, apoi pregăteşti crema.

Pui la fiert gălbenuşurile în apă clocotită cu puţin oţet.Intre timp freci untul spumă cu cele 4 linguri de zahăr pudră.

Scoţi gălbenuşurile fierte, le laşi să se răcească, apoi le dai pe răzătoarea mică şi le amesteci cu untul frecat cu zahărul.

Intinzi crema obţinută peste foaia de nucă, rulezi fără să prinzi folia de plastic şi dai rulada la frigider pentru 2-3 ore.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.