Rulada din omleta cu morcov din: oua, morcovi, dovlecel, ardei, patrunjel, faina, sare, piper, ulei, branza, ceapa, marar, unt. Ingrediente: 6 ouă 2-3 morcovi tineri 1 dovlecel mic 1/2 ardei roşu 1 legătură mică pătrunjel verde 1 lingură făină sare piper 1-2 linguri ulei Pentru umplutură: 400 g brânză dulce câteva codiţe de ceapă verde […]
Rulada cu omleta si mortadella
PrinteazaRulada cu omleta si mortadella din: ouă, lapte dulce pasteurizat, faina, sare, piper negru macinat, mortadella, masline, caşcaval.
Ingrediente:
- 6 ouă
- 1 ceaşcă lapte dulce pasteurizat
- 2 linguri făină
- sare
- piper negru măcinat
- 6 felii mortadella
- câteva măsline
- 200 g caşcaval
Mod de preparare:
Tai măslinele în felioare, îndepărtând sâmburele. Dai caşcavalul pe răzătoarea mare.
Baţi ouăle cu sare şi piper după gust.
Pui făina, apoi laptele şi mixezi în continuare până omogenizezi compoziţia.
Adaugi feliile de măsline si torni compoziţia în tava aragazului (circa 30×40 cm), pe hârtie de copt unsă.
Introduci tava în cuptorul preîncălzit, la foc iute, până când omleta se coagulează pe toată suprafaţa şi marginile se rumenesc uşor.
Scoţi tava, aşezi feliile de mortadella una lângă alta, presari caşcavalul ras şi rulezi, ajutându-te de hârtia de copt. Introduci ruloul în cuptor pentru 1-2 minute.
O tai în felii groase de circa 2 cm, după ce s-a răcit complet în tavă, astfel caşcavalul s-a întărit şi se păstrează forma frumoasă a feliei.
Rulada cu omleta si mortadella
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Rulada cu omleta si spanac
Rulada cu omleta si spanac din: foitaj, oua, spanac, ulei, patrunjel, sare, piper. Ingrediente: 400 g aluat foitaj congelat 8 ouă 600 g spanac 2-3 linguri ulei 1 legătură pătrunjel sare piper Mod de preparare: Se opăreşte spanacul şi se lasă să se scurgă bine. Se toacă, se potriveşte de sare şi piper, se […]
Pofta buna!
Uite ca mi-ai dat o idee, arata bine rulada