Rulada pane umpluta cu ciuperci

Printeaza

Rulada pane umpluta cu ciuperci din: piept de pui, ciuperci, ceapa, cascaval, pesmet, oua, ulei, condimente, cimbru.

Ingrediente:

  • 4 piepţi de pui dezosaţi
  • 100 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapă
  • 50 g caşcaval feliat
  • 200 g pesmet auriu
  • 2 ouă ulei
  • condiment din legume uscate
  • cimbru

 

Mod de preparare Rulada pane umpluta cu ciuperci:

Spală piepţii de pui şi taie-i pe orizontală, astfel încât să rămână o bucată întreagă, dar mai subţire.

Condimentează cu sare, piper şi cimbru, apoi bate carnea cu ciocanul de şniţele ca să obţii felii groase de 7-10 mm.

Spală ciupercile şi taie-le în jumătăţi (e mai bine să alegi champignoane mici), iar ceapa toac-o mărunt. încinge uleiul într-o tigaie şi pune ceapa la călit, apoi adaugă ciupercile.

Pune puţin condiment din legume uscate, sare, piper şi cimbru pentru savoare.

Pune peste şniţelele de pui câte o felie de caşcaval, apoi puţin din amestecul pregătit în tigaie. Rulează carnea.

Bate ouăle, dă piepţii de pui prin pesmet, apoi prin ou şi pune-i la prăjit în tigaie.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.