Rulada pane umpluta cu ciuperci
PrinteazaRulada pane umpluta cu ciuperci din: piept de pui, ciuperci, ceapa, cascaval, pesmet, oua, ulei, condimente, cimbru.
Ingrediente:
- 4 piepţi de pui dezosaţi
- 100 g ciuperci proaspete
- 1 ceapă
- 50 g caşcaval feliat
- 200 g pesmet auriu
- 2 ouă ulei
- condiment din legume uscate
- cimbru
Mod de preparare Rulada pane umpluta cu ciuperci:
Spală piepţii de pui şi taie-i pe orizontală, astfel încât să rămână o bucată întreagă, dar mai subţire.
Condimentează cu sare, piper şi cimbru, apoi bate carnea cu ciocanul de şniţele ca să obţii felii groase de 7-10 mm.
Spală ciupercile şi taie-le în jumătăţi (e mai bine să alegi champignoane mici), iar ceapa toac-o mărunt. încinge uleiul într-o tigaie şi pune ceapa la călit, apoi adaugă ciupercile.
Pune puţin condiment din legume uscate, sare, piper şi cimbru pentru savoare.
Pune peste şniţelele de pui câte o felie de caşcaval, apoi puţin din amestecul pregătit în tigaie. Rulează carnea.
Bate ouăle, dă piepţii de pui prin pesmet, apoi prin ou şi pune-i la prăjit în tigaie.
Pofta buna!