Rulada cu pate din ficat de pui si branza din:pate de pui, branza de vaci, gorgonzola, branza topita, smantana, unt, piept de pui, marar verde, sare, piper. Ingrediente: 400 g pate de pui 250 g branza de vaci 125 g gorgonzola 150 g felii de branza topita 100 ml smantana 3 linguri unt 250 g […]
Rulada cu pate de ficat
PrinteazaRulada cu pate de ficat din: lapte, sare, cascaval, margarina, faina, oua, pate de ficat, gogosar murat, mustar, piper, mustar.
- 250 ml lapte
- 1 linguriţă de sare
- 60 g caşcaval
- 60 g unt sau margarină
- 60 g făină
- 6 ouă
- 2 cuti cu pate de ficat
- gogosar murat
- 1 lingurita mustar
- piper
- verdeata
Mod de preparare:
Se fierbe laptele cu untul, caşcavalul şi făina după care se ia de pe foc, se amestecă bine, adăugând câte un gălbenuş, apoi albuşurile bătute spumă şi se coace în tavă tapetată cu făină.
După ce s-a copt, se răstoarnă pe un prosop ud şi se rulează.
Dupăce s-a răcorit, se desface şi se umple cu una sau două cutii mici cu paté de ficat, două gălbenuşuri tari, o linguriţă de muştar, piper, albuşul tocat mărunt, verdeaţă, un gogoşar murat sau crud şi un castravete murat tocat mărunt.
Se înfăşoară rulada cu hârtie şi se dă la frigider, timp de două ore, pusă în pungă de nailon.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Rulada cu pate din ficat de pui si branza
Rulada din pate de ficat
Rulada din pate de ficat din: unt, ceapa, usturoi, ficat de pasare, coniac, praf de mustar, sare, piper, marar. Ingrediente: pentru pate: 100 g unt o ceapa un catel de usturoi 450 g ficat de pasare o lingura coniac o lingura praf de mustar sare piper pentru garnitura: un pachet unt o legatura marar […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada cu pate de ficat