Ruladă Pavlova

Printeaza

Ruladă Pavlova din: albusuri de ou, zahar tos, otet alb, extract de vanilie, amidon de porumb, frisca, fructe.

 

Ingrediente:

  • 4 albușuri de ou
  • 1 cană de zahăr tos
  • 1 linguriță de oțet alb
  • 1 linguriță de extract de vanilie
  • 1 linguriță de amidon de porumb
  • 200 ml frișcă lichidă
  • Fructe proaspete pentru decor (căpșuni, kiwi, mure)

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 150°C. Bateți albușurile până devin spumoase, adăugați treptat zahărul până obțineți o bezea lucioasă.

Adăugați oțetul, extractul de vanilie și amidonul și amestecați ușor. Pe o foaie de copt, modelați bezeaua în formă de ruladă.

Coaceți în cuptor timp de 45 de minute. Lăsați să se răcească complet. Umpleți interiorul cu frișcă bătută și fructe proaspete.

Rulați cu grijă și serviți.

Ruladă Pavlova

Valori nutriționale (per porție):

  • Calorii: 270 kcal
  • Carbohidrați: 40g
  • Proteine: 4g
  • Grăsimi: 10g

 

 

Rulada Pavlova este inspirată de desertul tradițional “Pavlova”, un desert din bezea numit după balerina rusă Anna Pavlova.

Este un desert popular atât în Australia, cât și în Noua Zeelandă, ambele țări revendicând originea acestuia.

Cu o textură crocantă la exterior și moale în interior, acest desert este adesea asociat cu sărbătorile de vară.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Reteta zilei: Pavlova cu kiwi si fructul pasiunii

Pavlova cu kiwi si fructul pasiunii din: albus, zahar, amidon, otet, esenta de vanilie, kiwi, fructul pasiunii, smantana. Ingrediente: 6 albusuri de ou 1 ¼ cana zahar 2 lingurite amidon 1 lingurita otet alb ½ lingurita esenta de vanilie 6 kiwi, decojit si feliat 3 fructul pasiunii Ingrediente pentru frisca: 1 ceasca smantana 1 lingura […]

 

Prăjitură Pavlova cu cafea şi zmeură

Prajitura Pavlova cu visine si lichior

Prajitura Pavlova cu visine si lichior din: albusuri, zahar tos, otet de vin alb, malai, esenta de vanilie, cacao, visine in alcool, frisca, zahar pudra, lichior amaretto si biscuiti amaretti. Ingrediente: 4 albusuri 225 g zahar tos 1 lingurita otet de vin alb 2 lingurite malai 1 lingurita esenta de vanilie 1 lingura cacao, cernuta Pentru […]

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.