Rulada de porc din: carne de porc, ceapa, oua, ulei de cocos, pasta de rosii, boia, oregano, mustar, piper, sare, ulei de masline. Ingrediente: 2 kg de carne de porc tocata 2 cepe tocate 3 oua fierte 1 ou 1 linguriță ulei de cocos 1 linguriță pastă de roșii 3/4 linguriță boia 3/4 linguriță […]
Rulada de peste cu crema de branza
PrinteazaRulada de peste cu crema de branza din: somon, branza, marar, suc si zeama de lamaie, bagheta si ulei de masline.
- 200 g somon sau macrou afumat
- 150 g branza tartinabila
- 1 legatura marar proaspat, tocat
- sucul si coaja de la 1⁄2 lamaie
- o bagheta, taiata rondele subtiri
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Intinde o folie adeziva pe o suprafata de lucru. Asaza fasile de peste afumat pe folie astfel incat sa formeze un dreptunghi si sa nu ramana spatiu printre ele.
Intinde crema de branza deasupra, apoi presara mararul si coaja de lamaie. Asezoneaza cu piper proaspat macinat.
Ruleaza strans folia, apoi innoada la capete. Da la frigider 30 min, pana ce rulada se intareste usor.
Stropeste feliile de bagheta cu putin ulei, apoi prajeste-le. Taie rulada felii si serveste cu paine prajita.
Rulada de peste cu crema de branza
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de carne cu sorici
Rulada de carne cu sorici din: carne, ceapa, ulei, cimbru, sare, piper, dafin, sorici. Ingrediente: 1/2 kg pulpă de porc 1 bucata sorici 1/2 kg carne tocată de viţel sau vită 2 cepe 1 lingură ulei 4-5 căţei de usturoi cimbru sare 2 linguri sare grunjoasă piper negru măcinat 1 linguriţă piper boabe 2 foi […]
Pofta buna!