Rulada picanta de curcan
PrinteazaRulada picanta de curcan
Ingrediente :
- 150 g rosii uscate, in ulei
- 25 g samburi de pin
- 25 g parmezan ras
- 175 ml supa
- 4 linguri suc de lamaie
- 6 linguri ulei
- sare
- piper
- 1 kg piept de curcan (taiat in 2 bucatj plate)
- 8 felii de bacon (kaizer afumat)
- 1 lingurita busuioc tocat
- 75 g mozarella
- 1 ceapa
- 1 cutie rosii
Mod de preparare:
Scurgeti rosiile si tocati-le. Pasati-le impreuna cu samburii de pin, parmezanul, o lingura de supa, o lingura sue de lamaie si 4 linguri ulei.
Condimentati amestecul cu sare si piper. Incingeti cuptorul la 220°C. Condimentati pieptul de curcan si ungeti-l cu sosul pesto. Asezati peste carne baconul, jumatate din busuioc si mozarella taiata rondele.
Rulati carnea pe lung si fixati-o cu sfoara de bucatarie. Taiati ceapa pestisori. Incingeti 2 linguri de ulei si prajiti rulade-le. La final adaugati ceapa si prajiti in continuare.
Adaugati si restul de busuioc, rosiile si supa, apoi condimentati. Acoperiti friptura cu un capac si lasati-o la cuptor ccirca 50 de minute pe al doilea nivel de jos.
Scoateti friptura din cuptor, acoperiti-o cu folie de aluminiu si pastrati-o calda. Fierbeti sosul circa 5 minute. Condimentati-l cu sare, piper si suc de lamaie.
Rulada picanta de curcan
Pofta buna!