Rulada picanta de curcan

Printeaza

Rulada picanta de curcan

Rulada picanta de curcan

Ingrediente :

  • 150 g rosii uscate, in ulei
  • 25 g samburi de pin
  • 25 g parmezan ras
  • 175 ml supa
  • 4 linguri suc de lamaie
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 kg piept de curcan (taiat in 2 bucatj plate)
  • 8 felii de bacon (kaizer afumat)
  • 1 lingurita busuioc tocat
  • 75 g mozarella
  • 1 ceapa
  • 1 cutie rosii

 

Mod de preparare:

Scurgeti rosiile si tocati-le. Pasati-le impreuna cu samburii de pin, parmezanul, o lingura de supa, o lingura sue de lamaie si 4 lin­guri ulei.

Condimentati ames­tecul cu sare si piper. Incin­geti cuptorul la 220°C. Condi­mentati pieptul de curcan si ungeti-l cu sosul pesto. Ase­zati peste carne baconul, jumatate din busuioc si mozarella taiata rondele.

Rulati carnea pe lung si fixati-o cu sfoara de bucatarie. Taiati ceapa pestisori. Incingeti 2 linguri de ulei si prajiti rulade-le. La final adaugati ceapa si prajiti in continuare.

Adaugati si restul de busuioc, rosiile si supa, apoi condimentati. Acoperiti friptura cu un capac si lasati-o la cuptor ccirca 50 de minute pe al doilea nivel de jos.

Scoateti friptura din cuptor, acoperiti-o cu folie de aluminiu si pastrati-o calda. Fierbeti sosul circa 5 minute. Condimentati-l cu sare, piper si suc de lamaie.

 

Rulada picanta de curcan

Rulada picanta de curcan.jpg

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.