Rulada cu piept de pui, somon afumat si surimi
PrinteazaRulada cu piept de pui, somon afumat si surimi din: piept de pui, somon afumat, surimi, susan, faina, oua, ulei, cascaval, ceapa verde, spanac, ardei gras, mix de salata verde, hrean, branza feta, smantana.
- 1 piept de pui
- 2-3 felii somon afumat
- 1 pachet surimi
- 2-3 linguri susan
- 1 cana faina
- 2 oua
- ulei pentru prajit
- 200 g cascaval
- 1 legatura ceapa verde
- 2 maini spanac congelat
- 1 ardei gras rosu
- 1 punga de mix de salata verde
pentru sos:
- 1 radacina de hrean
- 100 g branza feta
- 200 g smantana
- 2 linguri ulei de masline
Mod de preparare:
Iei pieptul de pui si il feliezi, apoi il bati putin cu ciocanul de snitele, pui deasupra cate o felie de somon, o bucata de surimi, rulezi si prinzi totul cu scobitori.
Dai rulourile prin faina, ou batut, apoi prin susan si le prajesti in baie de ulei, dupa care le scoti pe hartie absorbanta.
Cascavalul, taiat cubulete, il pui intr-un castron (1 minut).
Dupa ce s-a topit, il rastorni pe o folie alimentara dubla, pusa chiar in trei si il intinzi cu sucitorul ca pe o folie alimentara dubla, pusa chiar in trei si il intinzi cu sucitorul ca pe o foaie de placinta, nu prea subtire.
Deasupra pui ceapa verde calita in unt, cu spanac, felii julien facute din jumatate de ardei, putin condimentat cu sare si piper.
Intinzi compozitia uniform pe toata suprafata cascavalullui, apoi rulezi, strangi folia la capete si o dai la frigider.
Pregatesti sosul: hreanul, ras, il dai la blender impreuna cu uleiul de masline, cu branza Feta si smantana lichida.
Ornezi farfuria cu salata, in care adaugi restul de ardei si de ceapa verde, sare, ulei de masline si otet balsamic.
Asezi si ruloul de pui taiat felii, sos deasupra, iar alaturi, cascavalul taiat oblic.
Rulada cu piept de pui, somon afumat si surimi
Pofta buna!