Rulada din piept de pui

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada din: carne de pui, cascaval, bacon, mustar, ardei gras rosu, ardei gras verde, busuioc, maghiran, sare, piper.

Ingrediente:Rulada din piept de pui

  • 1 piept de pui dezosat
  • 200 g caşcaval
  • 300 g bacon feliat
  • 2-3 linguri cu muştar
  • 1/2 ardei gras roşu
  • 1/2 ardei gras verde
  • busuioc
  • maghiran
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie din pieptul de pui felii ca pentru şniţele. Bate-le şi condimentează-le. Separat, curăţă ardeiul de cotor şi seminţe şi taie-l fâşii, iar caşcavalul, bastonaşe.

Pe fiecare felie de carne, pune o fâşie de ardei roşu, una verde şi un bastonaş de caşcaval. Rulează cu grijă şi îmbracă fiecare rulou în fâşii de bacon.

Prinde cu scobitori sau leagă-le cu sfoară. Unge rulourile cu muştar şi rumeneşte-le în ulei încins. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le cât sunt calde, cu sos de muştar.

Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.