Rulada din piept de pui
PrinteazaO reteta delicioasa de rulada din: carne de pui, cascaval, bacon, mustar, ardei gras rosu, ardei gras verde, busuioc, maghiran, sare, piper.
- 1 piept de pui dezosat
- 200 g caşcaval
- 300 g bacon feliat
- 2-3 linguri cu muştar
- 1/2 ardei gras roşu
- 1/2 ardei gras verde
- busuioc
- maghiran
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie din pieptul de pui felii ca pentru şniţele. Bate-le şi condimentează-le. Separat, curăţă ardeiul de cotor şi seminţe şi taie-l fâşii, iar caşcavalul, bastonaşe.
Pe fiecare felie de carne, pune o fâşie de ardei roşu, una verde şi un bastonaş de caşcaval. Rulează cu grijă şi îmbracă fiecare rulou în fâşii de bacon.
Prinde cu scobitori sau leagă-le cu sfoară. Unge rulourile cu muştar şi rumeneşte-le în ulei încins. Scoate-le pe hârtie absorbantă şi serveşte-le cât sunt calde, cu sos de muştar.
Rulada din piept de pui
Pofta buna!