Rulada cu piureu de cartofi cu roşii
PrinteazaRulada cu piureu de cartofi si rosii din: ardei capia, crema de branza cu verdeata, pesmet, smantana, carne tocata, oua, sare, piper si amestec de verdeturi.
Ingrediente:
- 3 ardei capia roşii
- 250 g cremă de brânză de vaci cu verdeaţă
- 10 linguri pesmet
- 2 linguri smântână
- 1 kg carne tocată
- 2 ouă
- sare
- piper
- 2 pachete amestec de verdeţuri congelate
Mod de preparare:
Se curăţă ardeii capia de cotoare şi seminţe şi se umplu cu cremă de brânză. Se dau la frigider. Se amestecă 5 linguri de pesmet cu smântână şi se frământă apoi cu carne şi ouă; se sărează şi se piperează. Se încinge cuptorul la 160 °C.
Se amestecă verdeaţa cu 5 linguri pesmet; se repartizează pe o bucată de hârtie de copt (cca 35×40 cm), lăsându-se de jur-împrejur o margine de cca 5 cm liberă.
Pe planşetă se repartizează carnea tocată în strat de cca 1 cm; aşază în mijloc ardeii umpluţi, rulează carnea, apoi se prin amestecul de verdeaţă de pe hârtia de copt.
Se împachetează apoi în hârtia de copt şi capetele se răsucesc ca la bomboane. Se leagă apoi cu aţă. Se aşază rulada pe o tavă şi se coace la cuptor cca 70 min.
Se scoate, se faie felii şi se serveşte cu busuioc proaspăt şi piureu de cartofi cu roşii.
Rulada cu piureu de cartofi cu roşii
Pofta buna!