Rulada de porc cu branza

Printeaza

Rulada de porc cu branza din: muschi de porc, telemea, fasole, unt, mustar, dafin, ulei, sare, piper.

Ingrediente:

  • 1 muşchi de porc
  • 200 g brânză telemea
  • 200 g fasole păstăi
  • 50 g unt
  • 50 g muştar iute
  • 1 cană cu zeamă de carne
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • oregano

 

Mod de preparare Rulada de porc cu branza:

Curăţă muşchiul de pieliţe. Taie-l pe lungime şi bate-l uşor, dându-i pe cât posibil o formă dreptunghiulară.

Condimentează din belşug. Cu lama cuţitului, întinde un strat subţire de muştar.

Aşază deasupra fasolea fiartă separat şi scursă bine. Din loc în loc, pune cubuleţe de brânză.

Rulează strâns şi leagă cu sfoară pe lungime.

Unge rulada cu unt şi aşaz-o într-o tavă. Stropeşte-o cu ulei şi zeamă de carne.

Pune două foi de dafin şi o crenguţă de cimbru. Lasă la cuptor, la foc potrivit, circa 90 de minute.

Din când în când, stropeşte cu sosul din tavă.

Serveşte rulada alături de cartofi prăjiţi şi salată de roşii.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Georgeta Niculina

    Foarte buna rulada

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.