Rulada de porc cu carnati si mix de legume
PrinteazaRulada de porc cu carnati si mix de legume din: cotlet de porc, carnati, ceapa, ciuperci, ulei, vin alb, sare, piper.
- 1 kg cotlet de porc
- 2 carnati proaspeti
- 2 cepe
- 500 g ciuperci
- ulei
- 1 pahar vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli cotletul şi îl tai în felii de 1,5 cm, apoi le baţi ca pentru şniţele. Le condimentezi cu sare şi piper, le ungi cu puţin ulei şi le dai deoparte.
Tai ceapa şi ciupercile cubuleţe şi le căleşti în puţin ulei, până când se evaporă apa. Laşi la răcit, apoi repartizezi compoziţia pe bucăţile de cotlet, aşezi şi bucăţi de cârnat şi rulezi.
Prinzi rulourile cu scobitori şi le pui într-o tavă unsă cu puţin ulei. Le stropeşti cu vin şi le acoperi cu o folie de aluminiu.
Dai la cuptor pentru o oră. Serveşti rulada alături de cartofi, orez sau mix de legume.
Rulada de porc cu carnati si mix de legume
Pofta buna!