Rulada de porc cu carnati
PrinteazaRulada de porc cu carnati din: cotlete de porc, carnati, ceapa, ciuperci, ulei, vin alb, sare, piper.
- 1 kg cotlet de porc
- 2 carnati proaspeti
- 2 cepe
- 500 g ciuperci
- ulei
- 1 pahar cu vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli cotletul, îl tai în felii de aproximativ 1,5 cm şi le baţi ca pe şniţele. Le condi¬mentezi cu sare şi piper, le ungi cu puţin ulei şi le laşi deoparte. Tai ceapa şi ciupercile cubuleţe şi le căleşti în puţin ulei, până când se evaporă apa. Le laşi la răcorit şi le adaugi peste bucăţile de cotlet condimentate, aşezi şi cârnaţii, apoi rulezi.
Intr-o tavă unsă cu un pic de ulei, pui rulourile, le stropeşti cu vinul alb şi le acoperi cu o folie de aluminiu. Le dai la cuptorul încins la 200 de gra¬de timp de o oră. Poţi servi friptura cu garnitură de pilaf.
Rulada de porc cu carnati
Pofta buna!