Ruladă de porc cu legume
PrinteazaRuladă de porc cu legume din: fleica de porc, morcovi, pastarnac, patrunjel, cartofi, rosii, ceapa rosie, ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie, ulei de masline, usturoi, rozmarin, cimbru si mustar.
Ingrediente:
- 1 kg fleica de porc
- 2 morcovi
- 1 pastarnac
- 1 radacina de patrunjel
- 2 cartofi
- 1-2 rosii
- 1-2 cepe rosii
- ulei de masline
- sare
- piper
pentru marinata:
- 120 ml zeama de lamaie
- 2 linguri cu ulei de masline
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura cu rozmarin
- 1 1/2 lingurite cu cimbru
- 2 lingurite cu mustar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pregăteşte marinata din toate ingrediente¬le necesare şi toarn-o într-o pungă.
Pune carnea, leagă punga şi dă-o la frigider 24 de ore. Taie legumele după preferinţă (să fie un pic mai mari) şi aşază-le într-o tavă unsă cu ulei.
Pune bucata de carne strânsă sub formă de rulou şi strecoară marinata deasupra.
Sărează şi piperează după gust, acoperă cu o folie şi dă 60 de minute la cuptorul preîncălzit.
Scoate folia şi lasă la cuptor până ce se auresc legumele, iar carnea capătă o crustă apetisantă.
Ruladă de porc cu legume
Pofta buna!
Incoming search terms:
- fleica de porc retete
- retete cu fleica de porc
- rulada de porc cu legume
Rulada de porc, una din preferatele mea