Ruladă de porc cu legume

Printeaza

Ruladă de porc cu legume din: fleica de porc, morcovi, pastarnac, patrunjel, cartofi, rosii, ceapa rosie, ulei de masline, sare, piper, zeama de lamaie, ulei de masline, usturoi, rozmarin, cimbru si mustar.

Ingrediente:

  • 1 kg fleica de porc
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina de patrunjel
  • 2 cartofi
  • 1-2 rosii
  • 1-2 cepe rosii
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

pentru marinata:

  • 120 ml zeama de lamaie
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • 4 catei de usturoi
  • 1 lingura cu rozmarin
  • 1 1/2 lingurite cu cimbru
  • 2 lingurite cu mustar
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pregăteşte marinata din toate ingrediente¬le necesare şi toarn-o într-o pungă.

Pune carnea, leagă punga şi dă-o la frigider 24 de ore. Taie legumele după preferinţă (să fie un pic mai mari) şi aşază-le într-o tavă unsă cu ulei.

Pune bucata de carne strânsă sub formă de rulou şi strecoară marinata deasupra.

Sărează şi piperează după gust, acoperă cu o folie şi dă 60 de minute la cuptorul preîncălzit.

Scoate folia şi lasă la cuptor până ce se auresc legumele, iar carnea capătă o crustă apetisantă.

 

Ruladă de porc cu legume

Rulada_de_porc_cu_legume

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • fleica de porc retete
  • retete cu fleica de porc
  • rulada de porc cu legume

1 comentariu

  1. Rulada de porc, una din preferatele mea

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.