Rulada de porc cu mazare

Printeaza

Rulada de porc cu mazare din: pulpa de porc, mazare, ficat, ceapa, paine, ou, piper si boia.

Ingrediente:

  • 600 g pulpă de porc
  • 200 g mază­re congelată sau de la borcan
  • 300 g ficat
  • 1 ceapă
  • 1 felie de pâine
  • 1 ou
  • piper
  • boia

 

 

Mod de preparare :

Speli bine mazărea şi o pui la fiert 5 minute în apă cu sare. Speli ficatul, îl tai cubuleţe şi îl prăjeşti.

Cureţi şi căleşti ceapa, adaugi ficatul prăjit, sare, piper şi boia.

Inmoi felia de pâine în apă, o storci şi o amesteci cu oul, mazărea şi ficatul. Tai carnea felii subţiri, le baţi, le sărezi şi pe fiecare felie întinzi 2-3 linguri de umplutură de ficat şi mazăre.

Rulezi fiecare bucată de pulpă, o legi strâns cu sfoară, de minute, până când carnea se pătrunde.

O pui in tava şi dai tava la cuptor pentru 30-35 minute.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.