Rulada de porc cu migdale
PrinteazaRulada de porc cu migdale din: pulpa de porc, ciuperci, branza camembert, migdale, ou, patrunjel verde, cimbru, sare, piper, ulei de masline.
- 600 g pulpa de porc
- 100 g ciuperci
- 120 g branza camembert
- 60 g migdale decojite
- 1 ou
- 1 legatura de patrunjel verde
- 2 linguri cu cimbru
- sare
- piper negru
- ulei de masline
Mod de preparare:
Spală pulpa de porc, tamponeaz-o cu un şervet absorbant, tai-o astfel încât să obţii o bucată mai mare.
Bate-o uşor cu ciocanul de şniţele şi condimenteaz-o cu sare şi piper. Separat, curăţă ciupercile, taie-le în felii potrivite şi înăbuşă-le în ulei,
Adaugă cimbru, un praf de sare şi piper. Opreşte focul şi încorporează migdalele tocate (păstrează câteva pentru decor), oul bătut şi pătrunjelul tăiat mărunt.
Lasă amestecul astfel obţinut câteva minute ca să se întrepătrundă aromele, întinde-l peste bucata de carne. Aşază deasupra felii de brânză camembert.
Ruleză cu grijă şi leagă cu sfoară alimentară. Rumeneşte rulada câteva minute Tm ulei, aşaz-o într-o tavă cu grăsimea rămasă în tigaie.
Acoper-o cu folie, pune-o la cuptor 30 de minute. îndepărtează folia, decorează cu migdalelee puse deoparte. Las-o până ce se rumeneşte.
Rulada de porc cu migdale
Pofta buna!