Rulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Ingrediente: carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra) doua cani de apa sare piper macinat usturoi boia de ardei dulce foaie de dafin Mod de preparare Se face un […]
Rulada de porc – Reteta delicioasa si usor de preparat
PrinteazaRulada de porc – Reteta delicioasa si usor de preparat din: pulpa de porc, carne tocata de vita, morcov, oua, cimbru, ulei, sare si piper.
- 1 kg pulpa de porc (bucata intreaga)
- 400 g carne tocata de vita
- 1 morcov mare
- 2 oua fierte tare
- 1 lingurita cimbru uscat sfaramat
- 3-4 linguri ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati, spalati si taiati in cubulete morcovul, apoi fierbeti-l 15 minute, cu putina sare.
Curatati carnea de pielite si tendoane, spalati-o, scurgeti-o si stergeti-o de apa.
Taiati-o, astfel incat sa obtineti o foaie de carne cu grosimea de 1,5 cm.
Presarati-o cu sare si piper. Eventual, o puteti bate usor cu ciocanul de snitele.
Amestecati intr-un castron carnea tocata cu morcovul fiert, albusul oualor fierte, taiat in cubulete, cimbrul, sare si piper, dupa gust.
Omogenizati bine compozitia si intindeti-o uniform pe bucata de pulpa de porc.
Rulati carnea, prindeti-o cu scobitori si puneti-o intr-o tava, pe hartie de copt.
Ungeti rulada cu ulei si coaceti-o in cuptorul incins circa 90 de minute sau pana cand se patrunde bine si se rumeneste frumos.
Lasati rulada 30 de minute sa se raceasca, inainte de a o taia.
Rulada de porc – Reteta delicioasa si usor de preparat
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de pui cu cascaval
Rulada de pui cu cascaval din: piept de pui dezosat, cascaval, marar, sare, piper. Ingredinte: 2 buc. piept de pui dezosat 50 gr. cascaval o legatura marar sare si piper dupa gust Mod de preparare Se aseaza bucatile de piept pe un fund de lemn suprapunindu-se un pic una peste celalalta. Se […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- rulada de vita
pe gustul meu, foarte, foarte buna