Rulada din piept de curcan cu dovlecei din: file de piept de curcan, ceapa, ciuperci, dovlecei, ulei de masline, ardei gras, ou, boia dulce, sare, piper, cimbru. Ingrediente: 1 1/2 file de piept de curcan 1 ceapa 300 g ciuperci felii conservate 2 dovlecei 5 linguri ulei de masline 1 ardei gras 1 ou boia […]
Rulada de porc cu slaninuta si patrunjel
PrinteazaRulada de porc cu slaninuta si patrunjel din: pulpa de porc, slaninuta, usturoi, patrunjel, ulei, sare, piper.
Ingrediente:
- 500 g pulpă de porc
- 200 g slăninuţă
- 3 căţei de usturoi
- 1 cană cu supă de legume
- 1 legătură de pătrunjel
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Taie slăninuţă mărunt şi amestec-o bine cu usturoiul zdrobit şi pătrunjelul tocat.
Separat, taie pulpa de porc în felii potrivit de groase şi bate-le uşor cu ciocanul de şniţele. Condimentează-le cu sare şi piper.
Pe fiecare felie de carne, pune o lingură cu umplutură. Rulează uşor şi prinde cu scobitori.
Rulourile astfel obţinute, rumeneşte-le pe toate părţile în ulei încins.
Când sunt aproape gata, toarnă supa de legume şi lasă-le să se înăbuşe.
Serveşte-le fierbinţi, alături de salată de cartofi cu ceapă şi boia.
Rulada de porc cu slaninuta si patrunjel
Pofta buna!
Rulada de porc cu sos de ierburi
Rulada de porc cu sos de ierburi din: muschi de porc, rozmarin, frunze de salvie, cimbru verde, patrunjel, usturoi, ulei, apa, sare si piper. Ingrediente: 1 1/2 pulpa sau muschi de porc 3 tije rozmarin verde 2-3 frunze de salvie 3 tije de cimbru verde 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 150 ml […]
Rulada de vitel umpluta cu legume
Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]