Rulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Ingrediente: carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra) doua cani de apa sare piper macinat usturoi boia de ardei dulce foaie de dafin Mod de preparare Se face un […]
Rulada de porc umpluta cu ficat de pui
PrinteazaRulada de porc umpluta cu ficat de pui din: carne de porc, ficat de pui, ceapa, untura, sare, piper.
Carnea de porc este o sursă bună de proteine și nutrienți, inclusiv fier, zinc, seleniu, fosfor și vitamina B12. Cu toate acestea, carnea de porc poate fi și bogată în grăsimi saturate, deci trebuie consumată cu moderație.
- 1 kg carne de porc
- 300 g ficat de pui
- 2 cepe
- 1 lingură untură
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea şi o baţi cu ciocanul pentru şniţele, până vei obţine o bucată întreagă cu grosimea de 1 cm, peste care presari sare.
Căleşti ceapa tăiată mărunt, împreună cu ficatul tăiat bucăţele.
Când sunt gata, le dai prin maşina de tocat (după ce s-au răcit) sau le toci folosind robotul de bucătărie, întinzi foaia de carne, iar deasupra pui compoziţia de ficat cu ceapă condimentată, rulezi şi legi ruloul cu sfoară.
Aşezi ruloul într-o tavă de chec şi adaugi o cană cu apă, apoi dai forma la cuptor, la foc potrivit.
Când serveşti, tai rulada felii, scoţând sforile înainte.
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Rulada de porc
Rulada de porc din: carne de porc, ceapa, oua, ulei de cocos, pasta de rosii, boia, oregano, mustar, piper, sare, ulei de masline. Ingrediente: 2 kg de carne de porc tocata 2 cepe tocate 3 oua fierte 1 ou 1 linguriță ulei de cocos 1 linguriță pastă de roșii 3/4 linguriță boia 3/4 linguriță oregano […]
Pofta buna!