Rulada de porc din: carne de porc, ceapa, oua, ulei de cocos, pasta de rosii, boia, oregano, mustar, piper, sare, ulei de masline. Ingrediente: 2 kg de carne de porc tocata 2 cepe tocate 3 oua fierte 1 ou 1 linguriță ulei de cocos 1 linguriță pastă de roșii 3/4 linguriță boia 3/4 linguriță oregano […]
Rulada de porc cu vin alb
PrinteazaRulada de porc cu vin alb din: fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper.
- un kg fleică de porc
- 200 g spanac
- 100 g feta
- 2 ardei graşi de culori diferite
- sare
- piper măcinat
- 2 linguri ulei
- 400 ml vin alb
- 2 foi dafin
- o linguriţă boabe piper
Mod de preparare:
Dacă este foarte groasă, se taie carnea în asa fel încât să se obţină o bucată cât mai dreaptă.
Spanacul se căleşte bine într-o tigaie fără ulei şi apoi se repartizează peste carne.
Se aşază cubuleţe de feta şi fâşii de ardei, se rulează şi se leagă. Se presară cu sare si piper.
Se aşază rulada în tavă, se toarnă uleiul, vinul, se adaugă foile de dafin şi piperul boabe şi se lasă o oră la cuptor.
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Rulada de porc cu sos de ierburi
Rulada de porc cu sos de ierburi din: muschi de porc, rozmarin, frunze de salvie, cimbru verde, patrunjel, usturoi, ulei, apa, sare si piper. Ingrediente: 1 1/2 pulpa sau muschi de porc 3 tije rozmarin verde 2-3 frunze de salvie 3 tije de cimbru verde 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 150 ml […]
Pofta buna!