Rulada de post

Printeaza

Rulada de post

Ingrediente:

  • 400 g biscuiţi
  • 300 g apă
  • 200 g zahăr
  • 100 g cacao
  • 150 g margarină

 

Ingrediente crema :200 g zahăr, 200 g margarină, 100 g nucă de cocos şi vanilie.

 

Mod de preparare:

Rulada de post: Se pune la fiert apa, zahărul, margarina şi cacaoa. După ce a fiert, se dă la o parte şi se pun biscuiţii măcinaţi, se amestecă bine până devine ca o cocă vârtoasă, apoi se împarte în douăşi se întinde cu mâna pe două coli de celofan sau nylon.

Separat facem crema din margarină, zahăr pudră, nucă de cocos şi vanilie, după care o împărţim în două pentru a unge blaturile de pe celofan.

La final, rulăm strâns şi o punem la frigider pentru a se întări

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.