Rulada de carne de porc cu mirodenii din: carne de porc, apa, sare, piper, usturoi, boia de ardei dulce, foaie de dafin. Ingrediente: carne de porc (burta porcului, dar sa fie macra) doua cani de apa sare piper macinat usturoi boia de ardei dulce foaie de dafin Mod de preparare Se face un […]
Rulada de primavara cu muschi de porc
PrinteazaRulada de primavara cu muschi de porc din: muschi de porc, spanac, oua, ceapa verde, usturoi, busuioc, sare, piper, ulei, iaurt, marar.
Ingrediente:
- 1 kg muşchi de porc
- 600 g spanac
- 6 ouă
- 2 legături ceapă verde
- 15 căţei de usturoi
- busuioc verde
- sare
- piper
- ulei
Pentru sos:
- 450 g iaurt
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea şi o desfaci pe lungime, pentru a o putea umple.
O baţi cu ciocanul de şniţele pe ambele părţi, o presari cu sare şi piper şi o aşezi pe un platou oval.
Spanacul îl speli şi îl toci mărunt. Ceapa curăţată o toci mărunt şi o pui la călit în 3 linguri de ulei.
Baţi cu furculiţa ouăle şi le pui peste spanac, apoi îl adaugi peste ceapa călită.
Pui şi usturoiul tăiat feliuţe şi busuiocul tocat fin continuând călirea încă 5 minute.
Potriveşti gustul de sare şi piper, după care umpli muşchiul de porc cu compoziţia de spanac.
Rulezi carnea, o legi cu aţă alimentară şi o pui într-o tavă unsă cu ulei.
Adaugi co jumătate pahar cu apă şi dai tava la cuptor. Din câmd în când, stropeşti rulada cu sosul format în tavă.
Serveşti cu sosul de iaurt.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rulada de carne de porc cu mirodenii
Pofta buna!