Rulada pudrata cu cocos

Printeaza

Rulada pudrata cu cocos din: oua, zahar, faina, sare, zahar vanilat, galbenusuri, cacao, cafea solubila, lapte, unt, zahar pudra, faina, zahar vanilat si nuca de cocos.

Ingrediente:Rulada_pudrata_cu_cocos

pentru foaie:

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri faina
  • un praf sare
  • un plic zahar vanilat

pentru crema:

  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri cacao
  • o lingura cafea solubila
  • 50 ml lapte
  • 250 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 2 lingurite faina
  • un plic zahar vanilat
  • 100 g nuca de cocos

 

Mod de preparare:

Se separă ouăle, albuşurile se bat spumă, se adaugă zahărul şi zahărul vanilat, gălbenuşurile frecate cu sare şi se bat bine. La sfârşit, se pune făina cernută şi se amestecă uşor, să nu se formeze cocoloaşe. Se tapetează tava cu hârtie de copt şi se întinde compoziţia în tavă. Se bagă în cuptorul încins în prealabil şi, după ce s-a copt, se scoate pe un prosop umezit, apoi se rulează.

Intre timp, se prepară crema. Se pun într-o cratiţă gălbenuşurile frecate cu un praf de sare, cacaua, cafeaua solubilă, zahărul pudră şi cel vanilat, făina şi laptele. Se fierb la baie de aburi până se obţine o cremă bine legată, apoi se lasă la răcit.

Separat, se mixează untul şi se adaugă crema puţin câte puţin. Se scoate hârtia de pe foaia de ruladă şi se întinde crema de ciocolată, apoi se rulează. Se acoperă cu cremă şi se pudrează cu nucă de cocos.

Rulada pudrata cu cocos

Rulada_pudrata_cu_cocos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.