Supa de pui cu ciuperci din: piept de pui, supa de pui, ceapa verde, ciuperci, pasta de usturoi cu ghimbir, busuioc, amidon, unt, sare, piper. Aceasta supa este o combinatie perfecta pentru pranz sau cina, bogata in nutrienti. timp de preparare 30 minute, timp de gatire 10 minute, 3-4 portii Ingrediente: 1 piept de pui […]
Rulada de pui cu alune
PrinteazaRulada de pui cu alune din: cuscus, piept de pui, alune, caise, bacon, ceapa, ou, patrunjel, menta, sare, unt.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
- 100 g cuşcuş
- 1 kg piept de pui dezosat
- 100 g alune
- 100 g caise uscate
- 100 g bacon
- 1 ceapă
- 1 lămâie
- 1 ou
- 1 mână de pătrunjel verde
- 2 linguri cu mentă verde
- 1 căţel de usturoi
- sare
- unt
Mod de preparare:
Căleşte într-o lingură de unt ceapa şi usturoiul. Adaugă caisele tocate mărunt, cuşcuşul, pătrunjelul şi menta tăiate fin. Amestecă, stropeşte cu zeama de lămâie şi adaugă oul bătut
Pune cuşcuşul într-un vas termorezistent şi acoperă-l cu o cană cu apă. Pune deasupra un capac şi lasă-l aşa cinci minute ca să se umfle. Adaugă amestecul de ceapă.
Taie pieptul de pui în felii. Bate uşor, fără să sfâşii carnea. întinde deasupra fâşii de bacon. Pune acum umplutură, dar nu până în margini.
Rulează-le şi trece-le prin alunele zdrobite. Imbracă în folie de aluminiu şi dă la cuptor la foc potrivit, 40-50 de minute, în tavă, cu o cană cu apă şi două linguri cu unt.
Rulada de pui cu alune
Pofta buna!
poate iti place si:
Supa de pui cu ciuperci
Pofta buna!