Rulada de porc cu sos de ierburi din: muschi de porc, rozmarin, frunze de salvie, cimbru verde, patrunjel, usturoi, ulei, apa, sare si piper. Ingrediente: 1 1/2 pulpa sau muschi de porc 3 tije rozmarin verde 2-3 frunze de salvie 3 tije de cimbru verde 1 legatura de patrunjel 3 catei de usturoi 150 ml […]
Ruladă de pui cu samburi de pin
PrinteazaRuladă de pui cu samburi de pin din: piept de pui dezosat, orez, alune, samburi de pin, parmezan, oua, salata verde, sare, piper, ulei, seminte de susan.
Ingrediente:
- două bucăţi de piept de pui dezosat
- 200 g orez
- 50 g alune
- 25 g sâmburi de pin
- 80 g parmezan ras
- două ouă
- o salată verde
- sare
- piper roşu
- ulei
- seminţe de susan
Mod de preparare Ruladă de pui cu samburi de pin:
Piepturile de pui se taie în felii şi se condimentează. Se rulează şi se trec prin ouăle bătute, apoi prin alunele măcinate şi se prăjesc în ulei încins.
Orezul se căleşte, se acoperă cu apă, se condimentează şi se lasă să fiarbă. Când este gata, se amestecă bine cu parmezanul ras, se aşază pe farfurii, se adaugă rulourile de pui, frunzele de salată şi parmezanul ras.
Se presară sare, piper roşu şi sâmburi de pin şi de susan.
Ruladă de pui cu sâmburi de pin
Pofta buna!
Rulada de vitel umpluta cu legume
Rulada de vitel umpluta cu legume din: pulpa de vitel, ciuperci, ceapa, ulei, unt, vin, cimbru, rozmarin, sare, piper. Carnea de vitel are o culoare roz pal și este considerată una dintre cele mai delicate tipuri de carne. Este de obicei mai fină și mai fragedă decât carnea de bovine mai în vârstă. Datorită acestei texturi […]
Rulada de porc cu vin din: fleica de porc, spanac, feta, ardei, sare, piper, ulei, vin, piper. Ingrediente: un kg fleică de porc 200 g spanac 100 g feta 2 ardei graşi sare piper măcinat 2 linguri ulei 400 ml vin alb 2 foi dafin o linguriţă boabe piper Mod de preparare: Se taie carnea […]
Imi place rulada de pui. Sper sa gasesc samburi de pin.