Rulada de pui cu slanina afumata

Printeaza

Rulada de pui cu slanina afumata

Ingrediente:

  • 6 felii de piept de pui
  • 2 cepe
  • 300 g cascaval
  • 12 felii de slanina afumata
  • 100 ml vin alb sec
  • 100 g smantana
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rulada de pui cu slanina afumata: Intinzi feliile de piept de pui cu ajutorul sucitorului, apoi cureti ceapa si o toci marunt.

Cascavalul il tai felii si, impreuna cu cate o felie de slanina afumata, il asezi pe cate o felie de piept. Rulezi si prinzi cu scobitori.

Intr-un vas de jena incingi ulei si rumenesti rulourile timp de 5 minute. Stingi cu vin alb, apoi adaugi ceapa, sare si piper, iar pe fiecare rulou mai pui o bucata de slanina.

Acoperi si lasi 20 de minute sa fiarba la foc mic. Cand sunt gata, pui rulourile pe un platou si adaugi smantana in lichidul ramas.

Le poti consuma cu piure.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.