Ruladă de pui cu sos de roşii

Printeaza

Rulada de pui cu sos de rosii din: piept de pui, sare grunjoasa, piper negru, piper verde, busuioc verde, ceapa, usturoi, patrunjel, parmezan, rosii, pesmet, ulei, rosii cherry si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 800 g piept de pui
  • sare grunjoasă
  • piper negru măcinat
  • piper verde boabe

Pentru umplutură:

  • busuioc verde
  • 2 legături ceapă
  • un fir usturoi
  • o legătură pătrunjel
  • 100g parmezan
  • 2-3 roşii
  • o lingură pesmet
  • ulei pentru prăjit

Pentru sos:

  • 500 g roşii cherry
  • busuioc verde
  • 2 linguriţe ulei de măsline
  • sare grunjoasă

 

Mod de preparare:

Se spală bucăţile de piept, se feliază şi se bat cu ciocanul de şniţele. Se condimentea­ză cu sare şi piper, se ung cu ulei şi se lasă la rece.

Separat, se curăţă ceapa şi usturoiul. Se toacă mărunt şi se călesc în puţin ulei, se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, ceapa, usturoiul şi verdeaţa tăiate mărunt şi se lasă să scadă la foc mic.

Spre final, se adaugă pesmetul şi parmezanul. Se iau fâşiile de piept şi se umplu. Se rulează, se prind cu scobitori şi se coc la 180°C.

Intre timp, se paseaza rosiile cherry si se fierb cu ulei de masline, sare si busuioc.

Rulourile de pui rumenite se servesc cu sosul de rosii cherry si se orneaza cu busuioc verde.

Ruladă de pui cu sos de roşii

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.