Rulada de pui cu spanac, sunca si cascaval din: piept de pui, frunze de spanac, galbenus, boia dulce, sare, piper, sunca, cascaval, unt, castarvete, patrunjel.
Ingrediente:
2 bucati piept de pui
2 frunze de spanac
1 galbenus
boia dulce
sare
piper
2 felii sunca
50 g cascaval
putin unt
1 castravete (pentru ornat)
patrunjel proaspat (pentru ornat)
Mod de preparare:
Dezosezi pieptul de pui şi speli carnea. Intinzi bucăţile pe un fund de lemn, aşezi o folie de plastic alimentară peste ele şi le baţi.
Le dai cu sare, piper şi boia. Dai caşcavalul prin râzătoare şi speli frunzele de spanac.
Presari caşcavalul peste bucăţile de carne, apoi aşezi o felie de şunca şi, la final, o frunză de spanac.
Rulezi şi prinzi cu scobitori. Ungi rulourile cu gălbenuş. Incingi cuptorul. Le aşezi într-o tavă unsă cu puţin unt.
Acoperi tava cu folie de aluminiu. Ţii 10-15 minute, apoi îndepărtezi folia şi le laşi să se rumenească.
Le scoţi din cuptor când devin aurii, iar când s-au răcit le poţi felia.
Dacă vrei, poţi orna cu felii de castravete şi cu pătrunjel proaspăt.
Rulada de pui cu spanac si rosii din: piept de pui, spanac, rosii, unt, ulei, oua, pesmet, sare, piper. Ingrediente: 4 felii de piept de pui 300 g spanac 10 roşii uscate 20 g unt ulei 2 ouă pesmet sare piper Mod de preparare: Spanacul bine curăţat şi spălat se pune la călit în unt […]
Rulada din piept de pui cu oua din: piept de pui, oua, crema de branza, spanac, unt, sare, piper. Ingrediente: 2 piepţi de pui 2 ouă crude 4 ouă fierte 250 g cremă de brânză 250 g spanac 25 g unt sare piper Mod de preparare: Carnea se trece de două ori prin maşina […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.