Rulada sarata cu branza si sunca
PrinteazaRulada sarata cu branza si sunca din: ouă, făină, piper, sare, brânză rasă, şuncă, mazăre din conservă, castraveţi muraţi, morcovi, muştar, maioneză.
- 4 ouă
- 5 linguri făină
- piper
- sare
Pentru umplutură:
- 200 g brânză rasă
- 100 g şuncă cubuleţe
- 100 g mazăre din conservă
- 2 castraveţi muraţi tăiaţi mărunt
- 2 morcovi fierţi
- 1 lingură muştar
- 2 linguri maioneză
- piper
- 2 ouă fierte şi rase
Mod de preparare:
Separi albuşurile de gaălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă, încorporezi treptat gălbenuşurile, presari sare şi piper şi adaugi uşor cele 5 linguri de făină, încorporezi făina bine şi apoi torni compoziţia într-o tavă de plăcintă unsă şi tapetată cu hârtie de copt.
Dai tava la cuptorul încins în prealabil şi laşi să se coacă la temperatură potrivită. Scoţi blatul şi-l pui pe folie de aluminiu. Rulezi foaia cu ajutorul acesteia.
Amesteci toate ingredientele bine şi cu această compoziţie ungi blatul. Rulezi şi dai la rece, împachetată în folie.
După ce s-a răcit, scoţi rulada de la rece, o decorezi cu smântână, cu roşii tăiate rondele şi cu pătrunjel verde tocat mărunt.
Poftă bună!