Rulada sarata cu branza si sunca

Printeaza

Rulada sarata cu branza si sunca din: ouă, făină, piper, sare,  brân­ză rasă, şuncă, mazăre din conservă, castraveţi muraţi, morcovi, muştar, maioneză.

Ingrediente:Rulada sarata cu branza si sunca

  • 4 ouă
  • 5 linguri făină
  • piper
  • sare

Pentru umplutură:

  • 200 g brân­ză rasă
  • 100 g şuncă cubuleţe
  • 100 g mazăre din conservă
  • 2 castraveţi muraţi tăiaţi mărunt
  • 2 morcovi fierţi
  • 1 lingură muştar
  • 2 linguri maioneză
  • piper
  • 2 ouă fierte şi rase

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gaălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă, încorporezi treptat gălbenuşurile, presari sare şi piper şi adaugi uşor cele 5 linguri de făină, încorporezi făina bine şi apoi torni compoziţia într-o tavă de plăcintă unsă şi tapetată cu hârtie de copt.

Dai tava la cuptorul încins în prealabil şi laşi să se coacă la temperatură potrivită. Scoţi blatul şi-l pui pe folie de alumi­niu. Rulezi foaia cu ajutorul acesteia.

Amesteci toate ingredientele bine şi cu această compoziţie ungi blatul. Rulezi şi dai la rece, împachetată în folie.

După ce s-a răcit, scoţi rulada de la rece, o decorezi cu smântână, cu roşii tăiate rondele şi cu pătrunjel verde tocat mărunt.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.