Rulada cu sos de rosii

Printeaza

Rulada cu sos de rosii din: pulpa de porc, ceapa, ardei, morcov, rosii, sos de rosii, bacon, vin, ulei, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 kg pulpă de porc
  • 1 ceapă
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 200 g roşii descojite
  • 10 felii bacon
  • 200 ml vin roşu
  • 300 ml suc de roşii
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Toci ceapa şi morcovul şi le căleşti 5 minute în ulei. Adaugi ardeiul tăiat şi roşiile descojite şi tocate, sare si piper si tii până scade sosul.

Tai carnea şi o baţi cu ciocanul pentru a o frăgezi. Adaugi sare şi piper după gust şi aşezi feliile de bacon. Torni umplutura peste carne, rulezi şi o legi cu sfoară.

Aşezi rulada în tavă, torni vinul şi sucul de roşii, o acoperi cu o folie şi o dai la cuptor o oră. Dai folia la o parte şi ţii până se rumeneşte, stropind rulada cu sosul din tavă.

 

Rulada cu sos de rosii

Rulada_cu_sos_de_rosii

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Gogonele Murate Autentice: Rețeta Tradițională

Rețeta Tradițională din: gogonele, apa, sare, otet, foi de dafin, boabe de mustar, boabe de piper negru. Descoperă rețeta autentică de gogonele murate, cu rădăcini adânci în tradiția românească. Află despre beneficiile nutriționale și istoricul acestui deliciu conservat. Ingrediente: Gogonele: 2 kg Apă: 2 litri Sare: 4 linguri Oțet: 500 ml Foi […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.