Rulada cu spanac si carnati de porc

Printeaza

Rulada cu spanac si carnati de porc din: pulpa de porc, spanac, ulei, vin, salvie, carnati, praz, cimbru, sare, piper.

Ingrediente:

  • 800 g pulpă de porc
  • 2-3 linguri ulei
  • 600 g spanac congelat
  • 2 frunze de salvie
  • 1 pahar vin alb
  • 2 cârnaţi proaspeţi
  • sare
  • piper
  • 2 fire de praz
  • 1 morcov
  • 2 crenguţe de cimbru
  • 30 g unt

 

Mod de preparare:

Rulada cu spanac si carnati de porc: Prăjeşte cârnaţii pe toate părţile, la foc mic, într-o tigaie cu ulei încins. Scoate-i pe şervete absorbante, să se scurgă.

Separat, topeşte untul şi căleşte un fir de praz curăţat şi tăiat rondele subţiri. Adaugă spanacul congelat şi pune-le împreună la înăbuşit 10 minute.

Sărează şi condimentează spanacul cu sare, piper şi salvie după gust şi lasă amestecul la răcit.

Taie carnea subţire şi bate-o cu ciocanul de şniţele până o aplatizezi şi obţii o foaie de carne groasă de 6-7 mm.

Condimenteaz-o pe ambele părţi cu sare, piper şi cimbru, întinde un strat de spanac peste bucata de carne, aşază cârnaţii pe mijloc.

Rulează strâns şi leagă bine cu sfoară.

Aşază ruloul într-o tavă unsă cu ulei. Adaugă celălalt fir de praz tocat mărunt, morcovul cubuleţe şi vinul diluat cu apă.

Coace ruloul 50-60 de minute.

Stropeşte din când în când rulada cu sosul din tavă, ca să nu se usuce.

 

Pofta buna!

 

 

Dulceata de mere cu caramel

Dulceata de mere cu caramel din: mere, zahar, suc de lamaie, extract de vanilie, sare. Aceasta dulceata are un gust bogat, cu o nota subtila de caramel, si este perfecta pentru a fi savurata pe paine prajita, clatite sau chiar adaugata intr-un iaurt. Initial, dulceata era facuta cu miere, iar apoi zaharul a devenit ingredientul […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.